Semalt SEO Agency: Fokus Visibilitas lan Ora Mung Link Blue


Nalika nerangake SEO, tujuan utama kabeh situs web yaiku nganti tekan ndhuwur. Mbalik ing dina-dina lawas, iku tegese ngetik "10 link biru". Nalika target "ndhuwur Google" ora diganti akeh kanggo wong, kepiye sampeyan tekan wis diganti kanthi dramatik.

Sadurunge kita jero banget, perlu ngerti debat sing wis suwe ditindakake ing SEO. Apa sepuluh pranala biru kasebut mati? Kanthi fitur SEO anyar sing metu saben taun, jawaban kanggo pitakonan iki bisa uga gumantung marang tujuan sampeyan. Kita bakal luwih rinci ing ngisor iki.

Apa Links Biru?

Yen sampeyan ngrungokake spesialis pemasaran sing ngomong babagan sepuluh pranala biru, lagi ngomong babagan sepuluh asil paling dhuwur ing Google. Gumantung ing riset kasebut, kaca pertama saka Google njupuk 75 nganti 95 persen lalu lintas. Ngrambah sepuluh pranala biru kasebut minangka sukses ing Google. Luwih becik dipisahake kuji papat karo sepuluh wong tinimbang ngethok siji-papat.

Link biru, yen diucapake dhewe, minangka cara liya kanggo nyatakake asil telusuran. Yen sampeyan ndeleng kaca asil mesin telusuran (SERP), link biru ora kalebu asil sing dibayar, bagean kawruh, lan snippet sing ditampilake ing ndhuwur utawa cedhak.

Apa Links Biru Ora Kudu Ngoyak ing SEO Modern?

Minangka asil sepuluh sing sepisanan ing Google isih entuk lalu lintas akeh, isih akeh panggunaan kanggo ngupayakake. Potret sing ditampilake ing wiwitan wis ngetrapake real estate real estate ing kaca ngarep. Cara paling apik kanggo ngatasi iki yaiku ora nyingkiri, nanging nggunakake kaya sing dikarepake.

Kepiye Kulo menyang Wilayah Snippet?

Wong-wong sing ngatur mlebu wilayah snippet sing ditampilake bakal tikel kaping pindho klik-klik. Tujuane sampeyan yaiku yaiku menyang area kasebut. Kaya apa wae proyek SEO, pitakon kasebut bakal rumit. Nanging, ana sawetara praktik paling apik sing kudu dieling-eling SEO sing bakal nulungi sampeyan.

Pay manungsa waé Format

Crawling Google, utawa AI sing mindhai situs web kanggo optimalisasi, yaiku milih format. Kanthi nyemak format babagan bagean kasebut, sampeyan bakal duwe ide carane miwiti. Ayo conto: carane panggangan jajan.
Kita bakal ngliwati macem-macem jinis potongan mengko, nanging conto iki menehi resep lan bagean Q&A. Ngeklik samubarang kasebut bakal mbukak dhaptar nomer. Dhaptar nomer kasebut kurang kurungan kanggo njupuk keuntungan maca format Google. Format ukara kasebut langsung lan gampang diwaca. Gulung mudhun bakal mbukak conto liyane. Iki kalebu video, dhaptar bullet, lan paragraf sing luwih dawa.

Sampeyan bakal sok dong mirsani manawa sawetara situs web kasebut mung solid nggunakake judhul label. Kanthi nggunakake tag H1, H2, lan H3 sampeyan minangka langkah asihan alami, sampeyan tindakake praktik paling apik ing SEO. Google luwih milih milih paragraf 50-tembung ing header H3 sing nggawe jawaban gampang.

Pay manungsa waé menyang Isi

Potret sing ditampilake yaiku kanggo mangsuli pitakon. Pitakonan kasebut minangka masalah umum sing dingerteni Google ing ceruk kasebut. Iki minangka pitakonan sing bisa ditrapake.

Yen sampeyan ngurus tukang daging ing kutha gedhe, cara paling apik sing bisa ditemokake sampeyan yaiku kanthi ngalahake SEO. Kanthi narik kawigaten wong menyang situs web, sampeyan pengin nawakake seri artikel babagan carane nggawe lambe kanthi bener. Sawise nggoleki forum babagan penanganan daging, resep online, lan asil google umum, sampeyan bisa nemokake seri pitakonan sing bisa dijawab.

Luwih becik ngerti carane pelanggan takon pitakon. Strategi iki bakal nggawa wong sampeyan. Nduwe "potongan paling apik ing kutha" minangka strategi sing bakal ditindakake sajrone patang puluh taun kepungkur. Kanggo njaluk pelanggan saiki, kita kudu netepake awake dhewe minangka ahli sing bisa dipercaya ing bab kasebut. Blog minangka cara sing gampang kanggo nindakake iki.

Sijine ngarep Apik Sampeyan Apik

Yen sampeyan ndeleng koran lan iklan sajrone 100 taun kepungkur, sampeyan bakal ngerti tema umum. Wong sing duwe pelatihan ing wilayah kasebut bakal menehi informasi babagan sing diarani piramida mbalikke. Gaya piramida kuwalik iki sing digunakake dening para panulis berita nalika nggawe konten sing paling apik ing header. Yen kita ngetrapake logika iki menyang header H2 lan H3, Google bakal ngerteni iki.

Sampeyan bisa uga mikir yen tugas minangka pemilik bisnis yaiku supaya dheweke mikir babagan produk sampeyan sabisa. Nanging jangkoan manungsa waé rata-rata wolung detik. Yen judhul sampeyan ora narik kawigaten, mula wis ilang.

Yen sampeyan ngetrapake logika iki ing blog sampeyan, sampeyan ora bakal ndeleng seri blog ing kabeh kabeh informasi migunani. Sampeyan bakal bisa ndeleng manawa saben judhul tumindak minangka pitakon, sing cepet kanggo mangsuli. Cara kasebut bisa uga disiram ing informasi sing mbiyantu kanggo ngasilake jawaban. Apa wae, yen sampeyan tetep ngenteni wong suwe, dheweke bakal seneng golek solusi cepet kasebut ing panggon liya.

Kepiye Semalt Bisa mbantu Aku?

Tim spesialis Semalt ngerti masalah kasebut. Kanthi nglatih praktik SEO paling apik, Semalt bakal nggunakake kesempatan kasebut kanthi target tembung kunci. Kanthi masang tembung kunci kasebut menyang potongan sing ditampilake, sampeyan dadi pangkat ing ndhuwur kanggo nggoleki sing spesifik.

Ana sawetara tembung kunci sing ora dikarepake bisnis. Kanthi nggandhengake tembung kunci iki karo potongan sing ditampilake, sampeyan bisa nemokake dhewe kanthi posisi kanggo pangkat kanggo tembung kunci sing luwih kompetitif. Dhiskusi karo spesialis SEO saiki supaya sampeyan bisa nggawe rencana tumindak supaya sampeyan menyang ndhuwur Google.

Apa jinis Jinis Sniper sing Beda?

Nalika ngoptimalake konten kanggo potongan sing ditampilake, penting kanggo ngerteni manawa ana rong pilihan media dominan: jinis lan video. Sebilangan besar perkara sing bakal kita lakoni ing bagean iki yaiku adhedhasar tembung, nanging video minangka saluran sing kudu dikira ditambahake menyang target media. Video minangka layanan sing ditawakake Semalt. Kita bakal ngliwati papat wilayah.

Snippets YouTube


Google, minangka pemilik YouTube, seneng nyengkuyung merek. Asile, potongan YouTube minangka cara sing apik kanggo target wong. Potret iki ora nuntun wong menyang situs sampeyan, nanging ndadékaké "corong" sing bisa bali menyang situs sampeyan. Strategi iki bisa uga ora dadi masalah, nanging sampeyan luwih gampang kelangan wong supaya bisa mudhun corong.

Ngedit video uga proses rumit kanthi investasi ndhuwur. Sampeyan kudu netepake lokasi profesional ing bisnis utawa kluwarga. Sampeyan kudu mbuktekake manawa lokasi kasebut. Penyunting uga bakal dibutuhake supaya bisa ngasilake konten sing berkualitas tinggi. Iki minangka kesempatan sing apik, nanging paling apik kanggo wong sing trampil.

Tabel potongan



Potret meja menarik, unsur sing didorong data unik. "Keunikan" iki saka kasunyatan manawa umume situs web ora bisa nggabungake kanthi becik. Akeh sing nganggep manawa sampeyan kudu nyelehake meja ing situs sampeyan kanggo njupuk keuntungan saka iki. Nanging data sing dilebokake ing kolom lan larik bisa cocog karo tagihan kasebut.

Akeh alasan sing ora ndeleng tabel yaiku banding emosional sing kurang. Sawetara wong ora seneng ndeleng set data. Uga, HTML kanggo nggawe iki mbutuhake riset. Sing ora trampil ing subyek kasebut, bisa uga ora pengin milih pilihan iki.

Ayunan Ayam


Potongan paragraf yaiku sing ngemot blok teks sing padhet. Dheweke biasane mung ngisor H3 minangka jawaban kanggo pitakonan sing diwenehi ing judhul. Menehi informasi paling akeh lan nawakake kesempatan sing paling akeh kalebu KTA.

Iki sing paling ora nyenengake para pembaca supaya bisa mlaku ngliwati. Diwenehi wolung perhatian kaping wolung detik sing wis kasebut sadurunge, sampeyan bisa uga kalah karo paragraf. Uga, Google misale jek duwe masalah sing padha. Dheweke bisa mutusake mbusak teks yen pangowahan algoritma kasebut nemtokake manawa dawa banget.

Dhaptar Snippets


Dhaptar dhaptar sing nomer bullet lan nomer minangka pilihan paling umum sing paling umum kanggo sampeyan. Dheweke langsung menyang titik, nyedhiyakake dhaptar pilihan sing ngupaya njawab pitakon sing diwenehi label ing judhul. Dheweke minangka format sing paling apik kanggo nyedhiyakake pandhuan langkah-langkah. Gaya pendhidhikan iki paling nyenengake kanggo menehi solusi cepet.

Kontra sing kasedhiya karo milih dhaptar nomer utawa bullet ana gandhengane karo papan. Nalika peluru utawa nomer duwe pengaruh tartamtu, ningali dhaptar kasebut bakal saya umum. Uga peluru utawa nomer duwe sithik kanggo ngatasi masalah rumit.

Kesimpulan

Sepuluh link biru sing kita ngerti luwih murah tinimbang dhaptar, peta, video, lan sesi Q&A ing ndhuwur mesin telusuran. Nalika peringkat ing sepuluh paling ndhuwur isih kritis kanggo sukses, ngrebut potongan kasebut dianggep luwih penting kanggo nambah visibilitas. Yen ana sing nyoba njupuk slot nomer siji kanthi video utawa paragraf, tugas sampeyan kanggo target potongan kasebut.

Kanthi kesadaran babagan faktor sing kapacak ing ndhuwur, sampeyan bakal bisa target loro saluran media utami kanggo nambah kapabilitas sampeyan ing potongan gambar kasebut. Digabungake karo tim SEO ahli SEO, tujuan sampeyan supaya tekan ndhuwur Google ora bisa ditemokake. Kanggo informasi luwih lengkap, coba tekan pakar ing dina iki.